top of page

Vendégkönyv

Slyven Rendezvényközpont

 

A PTE KK Radiológiai Klinika szervezésében 2010. október 28-29-én rendeztük meg a 11. Pécsi Intervenciós Radiológiai Szimpóziumot.

 

A két napos tudományos program résztvevőit október 28-án egy közös ünnepi banketten szerettük volna vendégül látni.

 

A résztvevők száma, és a jó hangulatot biztosítandó zenekar létszáma miatt is egy kényelmes, nagyobb befogadóképességgel rendelkező, de egy légterű helyszínt kerestünk a vacsorához.

A nemrégiben átadott Slyven Rendezvényközpont megtekintését követően úgy láttuk megtaláltuk vacsoránkhoz az ideális helyszínt.

 

A szimpózium lebonyolítása után elmondhatjuk, hogy akkor jól döntöttünk, hiszen mind a magunk tapasztalata, mind a résztvevők visszajelzései pozitívak voltak: a felújított étterem berendezése, hangulata a vendégeket már az érkezéskor kellemes, otthonos érzéssel töltötte el, és ezt követően sem csalódtak, hiszen a vacsora menüjében felsorolt, feltálalt ételek rendkívül ízletesek, bőségesek voltak.

 

(Személy szerint ajánlom figyelmükbe: tárkonyos borjú raguleves, sertés mignon erdei barnamártással és szalvétagombóccal, túrófelfújt málnaöntettel). 

Összességében: egy ínycsiklandó vacsorában volt részünk és egy igazán jó estét töltöttünk el a Slyven Rendezvényközpontban. 

 

Dr. Battyáni István
PTE KK Radiológiai Klinika igazgatója
a Szimpózium házigazdája

 

 

 

 

Tisztelt Vezetőség,
Kedves Felszolgálók!


A Kulturált Állattartásért és Tiszta Környezetért Egyesület, a Vigyázó Szemek Alapítvány és az összes érintett kutyatulajdonos nevében, ezúton is szeretném megköszönni, hogy a 2013.04.06-án megtartott Jótékonysági Estünknek otthont adtak és támogatásukkal kiálltak a két nemes cél mellett! 

Tökéletes szervezésük, hibátlan szolgáltatásaik és a finom ételeik nagyban hozzájárult az est színvonalához és hangulatához. 

Nagyon köszönjük!

 

Korner Zsuzsanna

 

bottom of page