top of page
rendezvényhelyszín pécs
rendezvényhelyszín pécs
rendezvényhelyszín pécs

 

BEMUTATKOZÁS:

 

Vendégül látjuk vendégeit

a Slyven Rendezvényközpontban.

 

A belváros peremén, saját parkolóval, könnyű megközelíthetőségével várja vendégeit a Slyven Rendezvényközpont.

 

Az esküvők, családi - és vállalati rendezvények szakértőjeként ismert Környezetvédő Kft. praktikus és esztétikus dizájnnal újította fel a városban jól ismert rendezvénytermet.

 

A vendégeket váró helységek, mint a 280 fős nagyterem, a 60 fős terem és a 30 fős kisterem a horvát mészkő és a „Wenge” színű falburkolat váltakozásával kellemes, mediterrán hangulatot árasztanak, amelyhez a falikarok rejtelmes fénye, a díszes de nem hivalkodó növényzet is hozzájulnak.

 

Az igényes vendéglátáshoz hozzátartozik az esztétikai igényesség is, a vendégek Martyn Ferenc és Lantos Ferenc műalkotásaiban gyönyörködhetnek.

 

Az esztétikum mellett sokat adunk a gyakorlati használhatóságra is , termeinket minden szükséges előadói kellékkel elláttuk, a kivetítőtől a professzionális hangosításig.

 

Felszerelt tankonyhánkban pedig Főzőtanfolyamokon várjuk azokat akik otthon profi szakácsként szeretnék elbűvölni vendégeiket!

 

A Slyven Rendezvényközpont vendégül látja vendégeit, azaz Önnek csak el kell képzelnie, hogy milyen vendéglátást szeretne nálunk megvalósítani és mi létrehozzuk azt.

 

Tudjuk, hogy egy étterem megítélésében a legtöbbet a konyhája számít. A Slyven Rendezvényközpontban mesterszakácsok állítják össze a menüt és készítik el a finom fogásokat a legmodernebb technológiával felszerelt főzőtérben.

 

Cégünk harmincéves gyakorlata segít bennünket abban, hogy esküvői menü ajánlatainkat az Ön igényeihez igazítsuk, rendkívül kedvező étel-italajánlatunkat vendégei fogyasztási szokásai alapján állítjuk össze.

 

Segítségünkkel Ön lesz vendégei legjobb házigazdája !

 

 

 

bottom of page