Az ombre stílus az esküvő világában is hódít – íme 15 ötlet

Hagyd, hogy az ombre iránti szeretet inspirálja az esküvődet…

Mi is az ombre? „Az ombre francia eredetű melléknév jelentése : árnyalat, árnyal, árnyékol. A jelentése fodrászatban a hajtöve és a hajvége között 1-2 árnyalatnyi különbséget alkalmazó technikát jelenti. Általában a napszítta hatást akarja visszatükrözni. Ombre frizura készíthető sötét vagy világos hajból, természetes, visszafogott színátmenetekkel” Vagyis röviden, színárnyalat átmenet.

Az ombre a fodrászatból ered, de miért csak a hajunk színvilágát tehetné érdekessé ez a stílus? Hagyjuk, hogy az álmodozás és a fantázia, a bohém színvilág a dekoráció többi elemét is inspirálja. Nézzünk néhány példát:

A vendégfogadás az első hatás, amikor a násznép képet kaphat az esküvő stílusáról. Szakadj el a már-már vendégeket hidegen hagyó napon szárított aprósüteményektől és válassz olyan vendégvárót, amire emlékezni is fognak. Tökéletes választás lehet ez az ombre nyalóka, mely kifejezetten jól eshet egy meleg nyári esküvőn.

Natúr ombre haj esküvőre Ha már a fodrászat, akkor a haj sem maradhat ki a listából. Az ombre haj színárnyalatai lehetnek a natúrtól egészen a neon színekig.

Bevonulú folyosó ombre stílusban esküvő - Bevonulás a szertartáshoz ombre stílusban

Ombre asztaldíszek esküvőre - Egy kis DIY ombre asztaldísz

Ombre esküvői köröm - Ombre körmök tekintetében érdemes profi manikűröst megkeresni, hogy biztosan tökéletesen egyforma legyem minden egyes ujj. Ez garantálja a tökéletes megjelenést a képeken

Esküvői macaron torta ombre stílusban. Esküvői torta ombre színátmenettel. Az egyik leglátványosabb eleme az esküvőnek az ombre torta lehet. Ha kedveled a pasztell színeket, akkor a macaron mellett nem lehet elmenni. Ha a rikítóbb trópusi színeket szeretnél, akkor jöhet az átmenet. A flamingóknak semmi jelentősége, de mint dekorációs kiegészítés élettel tölti meg a képeket.

Ombre stílusú menyasszonyi csokor - Ha a menyasszonyi csokorban is sikerül az átmenet-hatást létrehozni, akkor a végeredmény valami zseniális tud lenni.

Ombre esküvői torta belseje. Ha már torta, akkor miért csak kívülről legyen átmenet, ha lehet belülről is.

Menyasszonyi ruha ombre színátmenettel. Szerencsére egyre több menyasszony tudja elfeledni a népi elvárásokat és választ klasszikus ruha helyett valami izgalmasabbat élete nagy napjára. Egy menyasszonyi ruha általában lássuk be nagyon drága, ami lehet, hogy csak középszerű, és az sem biztos, hogy pár év múlva biztosan meg tudnád mondani melyik is volt rajtad. De ha a választásban felfelé ugrasz a „nagy drágából” a „baromi drágába”, akkor viszont egy ilyen ruhára nem csak Te, de a násznép is emlékezni fog.

Ombre színátmenet asztaldísz - Légy kreatív, virágdíszek több helyen lehetnek nem csak a tortán. Ombre asztaldekoráció virágai is pazarul mutathatnak!

Ombre székdekoráció esküvőre

A székeknek is csak a képzelet szabhat határt.

Ombre mártott cseresznye mint köszönetajándék esküvőreOmbre köszönetajándék esküvőre

Gondolj az édesszájúakra. A köszönetajándék is egy olyan tétel, amit ha nem választasz jól, a násznép szinte érintetlenül fog hagyni (pl az organzatasakos mandulákat). Viszont nincs olyan, aki ne akarná megkóstolni ezeket az ombre édességeket.

Ombre virágfal dekoráció.A legek netovábbja, az ombre virágfal, ami előtt egyszerűen mesébe illő képek készülhetnek.

Ombre koktél színátmenettel. A koktélok terén talán nincs is nagy meglepetés, de mégis nagyon keveseknek jut eszébe, hogy az ombre színátmenet az italoknál is megjelenhet.

Ombre festett asztalterítő esküvőre festett ombre körasztal terítő - És végül a festett terítők. De biztos, hogy vége a lehetőségeknek?

forrás: eatsy, pinterest, buzzfeed

Archívum
Kiemelt hírek
Keresés
Hírek
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Kövess minket
slyven rendezvényközpont

PARTNEREINK:

Színvonal Kft. Esküvőszervezés
Esküvőország Kft. Esküvőszervezés
Enchantée Rendezvényszervezés
BONO Divat
www.pecsistop.hu
Duplex-Rota Nyomda

© 2015. Környezetvédő Kft.